Renault TALISMAN en TALISMAN Estate

Auto leasen? Nu met upgrade op jouw Renault TALISMAN

Rijd nu in een TALISMAN of TALISMAN Estate Intens voor de prijs van een Limited. Haal het comfort van een designbank naar je auto. Lease de TALISMAN Estate Intens en geniet van nóg meer luxe en nóg meer comfort met een upgrade cadeau.

Renault TALISMAN

Luxe design

Stap in de Renault TALISMAN of TALISMAN Estate en geniet van een uiterst luxe en comfortabele rit. Besluit je nú een TALISMAN of TALSIMAN Estate te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie. Zo rijd je in een TALISMAN Intens voor de prijs van een Limited. Nóg meer luxe, nóg meer comfort. Voor dezelfde prijs.

4CONTROL® vierwielbesturing

Uniek aan de TALISMAN is de 4CONTROL® vierwielbesturing. Hierdoor sturen de achterwielen mee en gaat inparkeren in de stad snel en soepel. 4CONTROL® zorgt ook voor een fijne, messcherpe sturing op de snelweg en biedt veel plezier op mooie, bochtige bergweggetjes. Ervaar nu zelf deze luxe rij-ervaring en vraag een offerte aan!

LED PURE VISION koplampen

De TALISMAN heeft ook de beschikking over LED PURE VISION koplampen. Deze koplampen geven je een perfect zicht op de weg. De heldere, scherpe en strakke lichtbundels verlichten de omgeving op een aangename manier. Zo rijd jij veilig, zorgeloos en ontspannen naar je plek van bestemming. De 18″ lichtmetalen wielen geven de auto een extra chique uitstraling.

Offerte aanvragen
* = Verplicht

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerken Renault Nederland N.V., Groupe Renault, Renault Financial Services en de Renault dealer de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Renault en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement.

Bekijk hier de actievoorwaarden.