Renault Grand SCÉNIC

Lease nu en krijg een upgrade cadeau

Rijd nu in een SCÉNIC of Grand SCÉNIC Bose voor de prijs van een Intens.

Ultiem comfort

Besluit je nu een Renault SCÉNIC of Grand SCÉNIC te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie. Dat betekent: rijden in een (Grand) SCÉNIC Bose voor de prijs van een Intens. Geniet van een nóg luxere ervaring, nóg meer comfort, gecombineerd met het perfecte Bose Surround® premium audiosysteem.

Uitgerust thuis

De upgrade naar de (Grand) SCÉNIC Bose betekent dat jouw nieuwe leaseauto beschikt over LED PURE VISION koplampen. Deze strakke, heldere lichtbundels zijn zeer prettig voor de ogen. Je hebt meer zicht en raakt minder snel vermoeid. Zo kom je veilig en uitgerust thuis. Ervaar het zelf en vraag nu een offerte aan!

De nieuwste technologie

Het multimedia- en navigatiesysteem gebruik je snel en intuïtief. Het ruim en overzichtelijk ingedeelde touchscreen biedt grote buttons en duidelijke visuals. Ben jij klaar voor jouw nieuwe, luxe leaseauto? Stap nu in de Renault SCÉNIC of Grand SCÉNIC en ervaar de ruimte, het chique interieur en de exclusieve techniek.

Offerte aanvragen
* = Verplicht

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerken Renault Nederland N.V., Groupe Renault, Renault Financial Services en de Renault dealer de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Renault en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement.

Bekijk hier de actievoorwaarden.