Renault MÉGANE Estate

Lease nu en krijg een upgrade cadeau

Rijd nu in een MÉGANE of MÉGANE Estate Bose voor de prijs van een Limited. Haal de beleving van een concert naar je auto. Lease de MÉGANE Estate met Bose® premium audiosysteem voor de ultieme geluidsbeleving.

Stijlvol en subtiel

Besluit je nú een MÉGANE of MÉGANE Estate te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie. En dat is een goede, zakelijke deal waar écht muziek in zit. Want je rijdt straks in een MÉGANE Bose voor de prijs van een Limited. Nóg meer luxe, nóg meer comfort gecombineerd met de perfecte geluidskwaliteit van Bose. En dat voor dezelfde prijs.

Kies je rijstijl

De Renault MÉGANE Bose is uitgerust met Multi-SENSE®. Hiermee heb jij de keuze uit 5 standen: Comfort, Sport, Eco, Standard en Perso. Met deze standen rijdt jouw MÉGANE precies zoals jij wilt. Ook de interieurverlichting verandert mee van kleur en zorgt voor de juiste ambiance.

Ruimte en flexibele indeling

Naast de vele extra’s en comfort, biedt de Renault MÉGANE Estate Bose heel veel ruimte. Daar zorgt de handige en volledig neerklapbare passagiersstoel voor. Neergeklapt heb je met een MÉGANE Estate Bose een maximale laadlengte van wel 2.70 meter. Zo schuif je makkelijk hout of kasten naar binnen. Maar ook je surfplank of andere lange items.

Offerte aanvragen
* = Verplicht

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerken Renault Nederland N.V., Groupe Renault, Renault Financial Services en de Renault dealer de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Renault en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement.

Bekijk hier de actievoorwaarden.