Nieuwe Renault KADJAR

Auto leasen? Nu met upgrade op jouw Nieuwe Renault KADJAR

Rijd nu in een Nieuwe Renault KADJAR Intens voor de prijs van een Zen. Lease de KADJAR met verstelbare zitlengte voor perfect zitcomfort.

Inspirerend design

Leaserijders stappen dit jaar in deze luxe SUV van Renault. Want besluit je nú een Nieuwe Renault KADJAR te leasen? Dan geeft Renault je er een upgrade bij naar de volgende versie. Zo rijd je in een Nieuwe Renault KADJAR Intens voor de prijs van een Zen. Nóg meer luxe, nóg meer comfort. Voor dezelfde prijs. Dat is pas een goede, zakelijke deal!

ZOE

Veilig en ontspannen rijden

Naast de fijne, hoge zit en gemakkelijke instap profiteer je van de upgrade naar de Intens ook van LED PURE VISION koplampen. Deze hebben een mooi, strak en krachtig lichtbeeld dat zeer prettig is voor de ogen. Hierdoor raak je minder snel vermoeid en rijd je veiliger naar je bestemming.

Jouw levensstijl

Bij het inparkeren van jouw luxe SUV gebruik je de scherpe achteruitrijcamera. Zeker bij de kleinere parkeerplekken van de stad. En in de Nieuwe Renault KADJAR Intens is de zittinglengte van de voorstoelen eenvoudig, handmatig te verstellen. Langere bestuurders en passagiers zitten hierdoor ook lekker comfortabel. Op lange snelwegritten én off road!

Offerte aanvragen
* = Verplicht

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerken Renault Nederland N.V., Groupe Renault, Renault Financial Services en de Renault dealer de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Renault en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement.

Bekijk hier de actievoorwaarden.