ZOE

vanaf € 29.290,- *

INRUILWAARDE BEREKENEN
Renault ZOE

Extra voordeel

Renault ZOE € 33.290,-

Renault Subsidie - € 4.000,-


Je betaalt € 29.290,- *

 

Private Lease weken

Zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand is nu aantrekkelijker dan ooit! Je rijdt al een ZOE voor € 389,- p/mnd!

- Geen onverwachte kosten
- All-risk verzekerd (€ 450,- eigen bijdrage op casco)
- Vervangend vervoer na 24 uur bij reparatie en onderhoud, in NL

 

BEKIJK PRIVATE LEASE AANBOD

Bekijk vrijblijvend de inruilwaarde van je huidige auto

Geïnteresseerd in andere modellen?

* Vanafprijs betreft de Zoe R110 Life minus maximaal €4000,- Renault Subsidie. Genoemde subsidie wordt betaald door Renault Nederland en is geldig voor orders op een voorraadauto van e actieperiode loopt van 7 april 2021 tot en met 3 mei met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021.

** Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE, ontvangt de particuliere klant een 11kW of 22kW laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw) of een Joulz laadpas met gratis laadtegoed t.w.v. 500,- euro incl. btw. Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 504,13 excl. BTW (€ 610,- incl. BTW). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant.

*** Bij keuze voor een Joulz laadpas, ontvangt de klant een gratis laadpas met een krediet bij Joulz met een waarde van € 500 inclusief btw dat maximaal 5 jaar geldig blijft, waarmee de klant bij elk publiek laadpunt in Nederland en vele punten in Europe kan laden, inclusief snelladers en FastNed.

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de nieuwe TWINGO en nieuwe CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Bekijk voorwaarden.