Nieuwe ZOE

Vanaf € 29.590,- *
Incl. Renault Subsidie t.w.v.  € 4.000,-

vanaf € 29.590,- *

BEKIJK JOUW VOORDEEL
TERUG

Bereken je inruilwaarde

Vul je kenteken, kilometerstand en uitvoering in en je krijgt een duidelijk inzicht in de inruilwaarde van je auto.

 • Stap 1. Gegevens huidige auto

  NL
 • Stap 2. Vul je gegevens in

  Adresgegevens

  Selecteer jouw Renault-dealer

  Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerken Renault Nederland N.V., Groupe Renault, Renault Financial Services en de Renault dealer de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Renault en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement.

 • Stap 3. Bekijk aanbod

Geïnteresseerd in andere modellen?

Deze acties zijn geldig van 1 juli  tot met 31 augustus 2020 en is geldig op voorraadmodellen die uiterlijk vóór 30 september 2020 geregistreerd zijn. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.

*De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten. Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor nieuwe of gebruikte elektrische personenauto's. Zorg dat je jouw subsidieaanvraag zo snel doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

Officiële brandstof- en CO2 gegevens. Min./max. verbruik: 0 l./100 km. resp. 0 km./l. CO2: 0 gr./km.