ZOE E-TECH Electric

vanaf € 33.290,- *

INRUILWAARDE BEREKENEN
Renault ZOE

Extra voordeel

Renault ZOE E-TECH Electric € 33.290,-

Renault Subsidie - € 5.000,-


Je betaalt € 28.290,- *

 

Renault Private Lease

Rijd je graag in een nieuwe auto én vind je het prettig om van tevoren te weten wat je per maand betaalt? Dan is Renault Private Lease iets voor jou! Eén bedrag per maand voor alle autokosten, -exclusief brandstof. Geen onverwachte kosten.


- All-risk verzekerd (€ 450,- eigen bijdrage op casco)
- Vervangend vervoer na 24 uur bij reparatie en onderhoud, in NL
- En nog veel meer

BEKIJK PRIVATE LEASE AANBOD

Bekijk vrijblijvend de inruilwaarde van je huidige auto

Geïnteresseerd in andere modellen?

* Vanafprijs betreft de Zoe R110 Life minus € 5000,- van de Renault Subsidie. Genoemde subsidie wordt betaald door Renault Nederland. De actieperiode loopt van 01 juli 2021 tot en met 31 augustus 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 september 2021 voor voorraadauto’s die niet zijn voorgeregistreerd en 31 december 2021 voor nieuwe fabrieksbestellingen. Voorgeregistreerde auto’s zijn auto’s die kort geleden door de Renault dealer op kenteken zijn gezet en waar u de eerste eigenaar van bent. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie of kijk op renault.nl/actievoorwaarden.

** Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE, ontvangt de particuliere klant een 11kW of 22kW laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw) of een Joulz laadpas met gratis laadtegoed t.w.v. 500,- euro incl. btw. Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 504,13 excl. BTW (€ 610,- incl. BTW). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant.