Nieuwe ZOE

vanaf € 33.590,- *

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Easy Life voordeel

Nieuwe ZOE vanaf € 33.590,-

Standaard Z.E. Ready 1.2 3,7 kW of 11kW laadpunt of Greenflux laadpas met gratis laadtegoed

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief aankoop van de batterij en onvermijdbare kosten.

* Bekijk de actievoorwaarden.

Bereken eenvoudig je inruilwaarde!

Door je huidige auto in te ruilen betaal je nog minder voor je nieuwe ZOE

INRUILWAARDE BEREKENEN

Of vraag een offerte aan zonder inruil:

Geïnteresseerd in andere modellen?

* De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief extra voordeel en onvermijdbare kosten. Bekijk de actievoorwaarden.
** Het genoemde voordeel betreft de Renault KADJAR uit voorraad.

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

Greenflux laadpas met gratis laadtegoed
Bij keuze voor een Greenflux laadpas met een laadtegoed van € 912,69 inclusief btw onderweg/publiek ontvangt de klant een krediet bij GreenFlux met een waarde van € 912,69 inclusief btw dat maximaal 5 jaar geldig blijft en geniet de klant 5 jaar van GreenFlux laadpas zonder abonnementskosten waarmee de klant bij elk laadpunt in Nederland kan laden, inclusief snelladers, nu ook bij FastNed. Het laadtegoed van € 912,69 is goed voor 2.095 kWh laden, gerekend met de gemiddelde stroomprijs van € 0,43 incl. btw per kWh bij publieke laadpunten. Afhankelijk van het weer, de rijstijl, uitvoering van de auto, het verkeer, het type laadpunt, het vermogen waarmee wordt opgeladen en de conditie van de batterij zou dit laadtegoed 20.000 km representeren. Laadsessies bij Fastned zijn duurder, dus verbruiken meer krediet en hebben dus impact op het te behalen kilometrage. Hierbij uitgaande van de NEDC norm van 210km en een inhoud van de batterij van 22kWh. De bovengenoemde factoren kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke actieradius en kWh verbruik.

* Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar je dichtstbijzijnde Renault dealer.