ZOE

vanaf € 31.090,- *

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Renault ZOE € 33.590,-

Renault Subsidie - € 2.500,-


Vanaf € 31.090,- *

Maximale overheidssubsidie - € 4.000,- *


Tijdelijk een Renault ZOE vanaf € 27.090,- *

Laadpunt actie
Tijdelijke extra voordeel op de basisinstallatie van een laadpunt**

Of

Laadpas met € 500,- laadtegoed***
Profiteer nu tijdelijk van de Renault Subsidie t.w.v. € 4.000,-*.

Als particuliere klant kun je vanaf 1 juli aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto's. Hierdoor profiteer je van een extra overheidssubsidie van € 4.000,-* bij aanschaf of Private Lease van een nieuwe 100% elektrische auto bovenop de € 4.000.- Renault Subsidie. Lees hier alles over de subsidies. En het aanvragen van de overheidssubsidie.

Bereken eenvoudig je inruilwaarde!

Door je huidige auto in te ruilen betaal je nog minder voor je ZOE

INRUILWAARDE BEREKENEN

Je kunt de ZOE op drie manieren rijden, kies welke bij jou past:

Geïnteresseerd in andere modellen?

* Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 2.500,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 4 janauri 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument Lees hier de volledig voorwaarden. Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault vanaf 4 juni 2020. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget voor 2020. Dit geldt voor koop en lease. Dien je een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt je aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heb je nog geen aanvraag ingediend, maar ben je dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk, doe dit wel binnen maximaal 60 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Raadpleeg www.rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.

**Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE, ontvangt de particuliere klant een 11kW of 22kW laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 805,79 excl. btw (€ 975,- incl. btw) Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW of 22kW laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 3,7kW laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 504,13 excl. BTW (€ 610,- incl. BTW). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant.

***Bij keuze voor een Joulz laadpas, ontvangt de klant een gratis laadpas met een krediet bij Joulz met een waarde van € 500 inclusief btw dat maximaal 5 jaar geldig blijft, waarmee de klant bij elk publiek laadpunt in Nederland en vele punten in Europe kan laden, inclusief snelladers en FastNed.

Officiële brandstof- en CO2 gegevens. Min./max. verbruik: 0 l./100 km. resp. 0 km./l. CO2: 0 gr./km.