Renault Recruitment Event Renault Recruitment Event

We zoeken geen autoverkopers

Bij Renault zoeken we mensen met een passion for life. Die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. En die verandering niet uit de weg gaan, maar met passie omarmen. Mensen die ècht willen connecten met klanten die op de social kanalen al met ons in gesprek zijn. Mensen die begrijpen dat iedere klant uniek is. Die met oprechte interesse elk gesprek aangaan.

Werk je graag met klanten? En spreken functies als verkoop/service adviseur, store manager en gastheer of –vrouw je aan? Bij onze dealers krijg je de kans en de ruimte om je daarin verder te ontwikkelen. Daar word jij beter van. En wij ook. Benieuwd of er een match is? Kom naar het Renault Recruitment Event op woensdag 25 april en wie weet werk jij binnenkort bij een van onze dealers in een functie die bij jou past.


Renault Recruitment Event

Het Renault Recruitment Event is een informele bijeenkomst waarin je vooral jezelf kunt zijn. Aan de hand van diverse workshops en activiteiten dagen we je uit ons je energie, ideeën en creativiteit te tonen. Zo kunnen we zien we je echt bent. En jij kunt ontdekken of de Passion for Life van Renault bij jou past. We beloven je een leerzame ervaring, waarbij je in contact komt met recruiters van Renault dealers uit het hele land. Na het event krijg je persoonlijke terugkoppeling.

Aanmelden is heel eenvoudig.* Ga via de aanmeldbutton naar het inschrijfformulier, vul deze in en upload een foto en je CV. Word jij geselecteerd dan ontvang je een uitnodiging voor de ochtend- of het middagprogramma van ons Recruitment Event op 25 april in Hoofddorp. Jij hoeft alleen jezelf mee te nemen, wij zorgen voor de hapjes en de drankjes en maken er een hele inspirerende dag van.

*Acquisitie naar aanleiding van deze communicatie wordt niet op prijs gesteld. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk op www.renault.nl.

Save the date / Locatie:

Kom je met de trein? Op station Hoofddorp staat een Renault met chauffeur voor je klaar om je naar het event te brengen.

Woensdag 25 april 2018
Locatie: Hoofddorp

Werken bij Renault