renault-logo-desktoprenault-logo-mobile

Renault Bedrijfswagens

Wat voor onderneming je ook hebt, Renault biedt altijd een bedrijfswagen op maat. Kies je bedrijfswagen, welke opties je nodig hebt, de looptijd en kilometrage en ontdek je maandbedrag. Je rijdt al een Renault bedrijfswagen vanaf € 104,- per maand.

Renault Bedrijfswagen Dagen
De actie geldt nog -557 undefined
Min./max. verbruik: 3,2-6,2 l./100 km. resp. 31,3-16,1 km./l. CO2: 82-156 gr./km.

Onze bedrijfswagens

Financier tijdelijk tegen 0% rente óf kies voor optimale zekerheid en profiteer van een onderhoudscontract en verlengde garantie met Flex Financial Lease.
Bekijk hieronder het Flex Financial Lease aanbod.

 • Uitvoering

  Kies je uitvoeringen

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Looptijd & Kilometrage

  Kies je looptijd

 • Opties

  Kies je opties

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Accessoires

  Kies je accessoire pakket

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Service

  Kies je services

  Gecommuniceerde bedragen voor services enkel i.c.m. Flex Financial Lease. Losse aanschaf van services is duurder.
 • Aanbetaling

  Wil je een bedrag aanbetalen?

  Aanbetaling:€ 0,-
  € 0,-€ 0,-

Jouw keuze: € null,- per maand

* De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode is de Europese norm voor de meting van uitlaatgassen en brandstofverbruik voor alle soorten voertuigen en geeft je de mogelijkheid om elektrische auto’s op actieradius met elkaar te vergelijken. De NEDC testmethode heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto

1. De Flex Financial Lease (FFL) gecommuniceerde vanaftarieven zijn gebaseerd op de basisversies Renault KANGOO ENERGY dCi 75 EU6, Renault TRAFIC L1H1 T27 dCi 95 EU6 en Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 110 EU6. Maandtarief is o.b.v. 30% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn, orderpremie en 3,9% rente. Genoemde vanaftarieven zijn adviesprijzen excl. btw/bpm, voordeel en onvermijdbare kosten (Dealer adviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recyclingsbijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault Bedrijfswagen-orders, behalve op Générique-uitvoeringen en de KANGOO Z.E. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 1,9% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 2,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 3,9% zonder aanschaf van services. 2. Z.E. Financial Lease gecommuniceerde vanaftarief is o.b.v. op de Kangoo Z.E. incl. aanbetaling van 30% (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn en orderpremie. De vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Indien je de batterij huurt vanaf €58,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL en Z.E. Financial Lease zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden of bel gratis 0800 0303.