renault-logo-desktoprenault-logo-mobile

Vernieuwd, verbeterd en vertrouwd

Renault is jouw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit. We hebben onze Renault TRAFIC en MASTER vernieuwd. Zo is de nieuwe TRAFIC nu leverbaar met automaat. Wat de TRAFIC en MASTER gemeen hebben zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden.

Renault Bedrijfswagen Dagen
De actie geldt nog -609 undefined
Min./max. verbruik: 3,2-6,2 l./100 km. resp. 31,3-16,1 km./l. CO2: 82-156 gr./km.

Er is een Renault voor iedere ondernemer

Onze bedrijfswagens zijn met de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden dichterbij dan ooit. Zo rijd je al een nieuwe TRAFIC of MASTER voor 0% rente op de financiering, met een verlengde garantie én onderhoud al vanaf € 153,- per maand.

 • Uitvoering

  Kies je uitvoeringen

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Looptijd & Kilometrage

  Kies je looptijd

 • Opties

  Kies je opties

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Accessoires

  Kies je accessoire pakket

  Zit jouw keuze er niet bij? Vraag offerte op maat aan.
 • Service

  Kies je services

  Gecommuniceerde bedragen voor services enkel i.c.m. Flex Financial Lease. Losse aanschaf van services is duurder.
 • Aanbetaling

  Wil je een bedrag aanbetalen?

  Aanbetaling:€ 0,-
  € 0,-€ 0,-

Jouw keuze: € null,- per maand

* De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode is de Europese norm voor de meting van uitlaatgassen en brandstofverbruik voor alle soorten voertuigen en geeft je de mogelijkheid om elektrische auto’s op actieradius met elkaar te vergelijken. De NEDC testmethode heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto

Flex Financial Lease- (FFL) gecommuniceerde maandbedragen o.b.v. de Renault KANGOO Blue dCi 80 Comfort, de nieuwe Renault TRAFIC Gesloten Bestel L1H1 T27 Energy dCi 95 EU6 Comfort, de nieuwe Renault MASTER Gesloten Bestel L1H1 T28 dCi 135 EU6 (excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten). De maandbedragen zijn gebaseerd op 30% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 20% slottermijn en inclusief een orderpremie en RQB ondersteuning. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault-bedrijfswagenorders, behalve op Générique-uitvoeringen. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 0% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 2,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 3,9% zonder aanschaf van services. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Z.E. Financial Lease gecommuniceerde vanaftarief is o.b.v. op de Kangoo Z.E. incl. aanbetaling van 30% (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slottermijn en orderpremie. De vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten. De vanafprijs is inclusief de aankoop van de batterij. Indien je de batterij huurt vanaf €58,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Business Finance behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. De actie is geldig van 1 t/m 31 oktober 2019. Uiterste registratiedatum i.c.m. het aanbod is 30 april 2020. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Schrijffouten en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.

Accessoires vallen niet onder het serviceproduct verlengde garantie. Meer informatie over de mogelijkheden van Financial Lease financiering.